Απρ 2008

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΙΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. ΑΛΛΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΙΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ (VIDEO) ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΙΘΑΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ 'Η ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΩΣ (VIDEO CAMERA).

Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΚYΒΕΡΝΟΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΙΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΟΠΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.

Η ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ 'Η ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ, ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ, ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ.

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΥΠΕΡΙΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΘΕΩΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙ 13.500 ΕΤΗ.

ΥΠΕΡΑΡΧΟΝ

ΜΟΛΙΣ ΕΥΡΕΘΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΕΡΙΑΙΣΘΗΣΙΝ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ. ΕΠΙΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΝ ΣΟΥ 'Η ΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΙΑΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΝΕΤΡΟΝΙΟΝΟΪΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΙΝ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ.

ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΕΣ 'Η ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΙΑΚΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΩΝ, 'Η ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΓΑΛΑΞΙΟΓΟΝΙΑ.

ΕΔΩ ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΝΝΟΜΗ ΥΠΕΡΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ.

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΩΝΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΝΟΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΞΥΔΕΡΚΩΣ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΘΕΙ, ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ, ΕΝΑ ΔΟΛΙΟΝ ΨΕΥΔΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ.

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΡΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΑΚΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ 'Η ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΘΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, 'Η ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΝΟΪΚΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΧΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΙΑΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΥΓΙΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ.

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΑΠΡΟΣΙΤΗ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΙΩΔΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΗ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

ΚΥΒΕΡΝΟΜΙΑ

ΟΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΩΔΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΝ ΤΕΛΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΡΟ-ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ-ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ:

ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 'Η ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ;

H IKANOTHΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΚΑΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ.

Η ΘΕΣΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ:

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΘΕΙ.

ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΜΗ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΕΙΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΘΕΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΕΥΡΩΝΕΣ-ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΤΕΣ ΕΙΣ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΗΤΟΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ.

ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ, Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΩΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΧΘΡΟ.

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

'Η ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΝΑ ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΘΕΙ 'Η ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΝΕΤΡΟΝ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΕΚΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΛΗΘΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΗΤΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΑΤΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SOFTWARE) ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ (HARDWARE) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΟΜΗΘΗΚΕ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΩΣ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΝΗΜΑΤΑ

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΔΙΚΗ. ΒΑΣΙΚΩΣ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ "ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΣ, ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ 0/1 'Η ΝΑΙ/ΟΧΙ 'Η ΤΕΛΕΙΕΣ/ΠΑΥΛΕΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΙΝ ΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΔΙΣΚΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ. Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΔΙΑΔΙΚΩΣ, ΗΤΟΙ 0/1, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ.

ΕΝΡΟΗ

Η ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΕΑ ΕΙΣ ΓΕΝΕΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΥΠΕΡΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΛΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΝΕΟΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΟΞΥΔΕΡΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ. ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ.

ΕΠΑΝΑΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΠΙ ΝΕΩΝ, ΜΗ ΕΓΩΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΕΡΧΑΟΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝ. ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΩΣ ΠΡΟΤΙΝΟΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΕΡΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΛΟΓΙΚΗΣ, ΔΡΑΣΕΩΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΜΑΧΗΣ. ΕΝΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ, ΟΙ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΟΥ ΑΝΑΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΙΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

ΥΠΕΡΓΕΝΕΣΙΣ

ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΥΡΟΑΞΟΝΕΣ, ΑΧΑΝΗ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΟΦΟΡΩΝ ΝΕΥΡΟΔΙΟΔΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΥΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΣ.

ΑΝΑΟΡΑΣΙΣ

ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΝΟΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΧΡΩΜΑ, ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣΑΝ ΟΡΑΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΝΟΡΑΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΚΣΤΑΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΟΥ. ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΞΩΚΟΣΜΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ. Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΙΣ 9 ΟΘΟΝΕΣ. ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΩΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΩΣ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΟΡΑΛΛΙΟΓΕΝΗ ΒΡΑΧΟ. ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ. ΕΠΑΝΑΜΕΓΕΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΕΝΑ ΥΠΕΡΝΕΟΝ ΑΣΤΡΟΝ ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΕΙΣ ΚΑΙΡΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΤΡΟΧΙΑ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΑΣ ΦΤΕΡΗΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΑΥΤΟΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

"ΕΙΝΑΙ ΩΣΑΝ ΝΑ ΟΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΟΣ.

Ο ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, "ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ".

ΦΩΤΩΚΕΑΝΙΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΥΠΕΡΑΝΑΒΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΩΝ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΡΧΑΪΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΙΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ 'Η ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΛΕΓΜΑΤΩΝ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΚΑΘΕ ΝΥΞΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ, ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΤΑΝ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΑΠΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΕΣ ΑΝΤΙΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΕΡΕΒΟΓΕΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ: ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΝ; ΕΝΤΟΣ 200-250 ΕΤΩΝ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΑΣΒΥΣΕΙ.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ, ΟΛΙΣΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΙΝ.

ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΕΦΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΣΥΝΔYΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΝ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΝ.

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΗΔΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗΝ.

ΕΝΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΥΠΕΡΧΑΟΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ "ΑΣΥΝΕΧΕΙΑΣ". ΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΔΟΜΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΣΙΣ

ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΦΟΣΙΩΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ, ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ, Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΟΙ ΠΛΑΤΑΙΕΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, Η ΠΟΙΗΣΙΣ, Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ, ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΕΝΝΟΜΟ ΥΠΕΡΑΡΜΟΝΙΚΟ ΧΑΟΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΝΟΗΣΕΩΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ, ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ.

Α-ΛΗΘΗ

ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΛΗΘΗΣ. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑΡΚΩΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΟΓΕΝΕΙΣ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.

ΑΡΧΙΚΩΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟ ΥΠΕΡΗΔΟΝΙΣΜΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΠΟΥ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΙΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.

ΑΣΤΡΟΡΟΗ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΡΕΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΧΑΟΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΧΩΡΟΣ ΑΝΑΕΛΚΥΣΤΗΣ. Η ΠΙΟ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΗ ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ.

ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΘΕΣΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΧΑΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΤΑΞΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗ ΑΥΤΟΟΜΟΙΟΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΑΣΠΙΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΝ ΤΗΣ ΕΝΧΑΩΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΑΝΑΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΩΣ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑΝΟΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ. ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΤΙΒΑΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΕΞΙΣΩΣΕΩΝ ΣΑΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΥΚΟΛΙΑ. Η ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗ ΑΥΤΟΟΜΟΙΟΤΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΑΥΤΟΟΜΟΙΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΙΝ ΜΕΘΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟ, ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟΠΙΟ.

ΑΥΤΗ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΘΕΠΤΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΠΙΛΟΝ, ΟΜΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ.

ΥΠΕΡΧΑΟΣ

ΤΟ ΥΠΕΡΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ. ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΝΑ ΑΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΣΟΦΙΑΣ, ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝΑΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΥΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΗΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΡΟ "ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ".

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΓΡΙΦΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΜΒΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 'Η ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΑ. ΝΑ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΕΝΧΑΩΘΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΝΑ ΜΕΤΑΠΗΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ. ΝΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΑΥΤΟΥ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑ "ΑΟΡΑΤΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΡΧΙΚΩΣ, ΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΚΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΕΠΕΛΑΣΙΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΑΣΤΡΟΦΥΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΝ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΝΟΟΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ. ΜΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΝ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΓΑΛΑΞΙΟΘΩΡΩΝ ΕΡΕΒΟΚΤΟΝΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ. ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΔΡΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΙΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΛΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗ ΑΥΤΟΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞ ΥΠΑΡΧΗΣ ΑΝΑΔΙΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΔΟΡΥΝΟΕΣ

ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΑ, Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΩΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΧΡΟΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΙΝ. ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΥΡΩΝΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΟΦΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗ ΦΥΣΙΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙΣ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝΕΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ. Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΕΙΣ 'Η ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΟΡΑΜΑ.

ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '90 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ, ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΛΗΨΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΛΛΟΙ", ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΔΙ' ΕΜΑΣ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟ ΥΠΕΡΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΡΑΙΟΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΔΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΠΑΛΛΙΡΟΪΚΟΝ ΚΥΜΑ.

ΥΠΕΡΣΥΝΟΡΟΝ

ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΗΓΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΙΝ. ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΟΝ -ΠΡΙΝ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΥΠΕΡΕΛΚΥΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ- ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ.

ΕΝΦΩΣ

ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, Η ΑΝΑ-ΓΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑ ΓΑΛΑΞΙΟΓΕΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΦΘΟΝΟΥΝ: Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΣ.

ΑΛΛΑ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΕΣ, ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.