Ιουλ 2008

ΣΑΡΩΤΡΟΝ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΝΟΪΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΣ. ΑΜΦΙΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΑ, ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΝΟΑ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΥΠΕΡΝΟΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΝΑΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΔΙΑ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΔΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, Η ΤΑΧΥΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΕΚΘΕΤΙΚΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΧΥΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΜΕ ΕΠΙΔΥΑΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ: 2 > 4 > 8 > 16 > 32 > 64 > 128 > 256 > 512 > 1024 > 2048 > 4096 > 8192 > 16384 > 32768 > 65536 > 131072 > ... > ΑΠΕΙΡΟΝ.

ΥΠΟΣΤΑΣΙΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΜΦΙΚΑΤΑΛΥΤΗ ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΕΙΜΕΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΝΟΟΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΕΚΘΕΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝ ΤΩΝ ΕΝΧΑΟΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΥΜΑΤΟΜΟΡΦΩΝ, ΕΙΜΕΘΑ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΙΑΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΙΑΚΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΠΙΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΝΕΤΡΟΝΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΓΙΓΝΩΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟΝ ΚΥΤΤΑΡΟΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΑΣΦΑΛΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΥΛΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΩΝ ΝΟΟΨΥΧΙΚΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΟΝ ΠΑΛΜΙΚΟΝ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΟΥ.

ΕΠΙΔΟΜΕΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΥΠΕΡΑΙΣΘΗΣΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΝΑΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑ ΕΝΔΙΑΦΩΤΙΣΘΕΙ, Ο ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΔΙΑΣΥΝΔΕΣΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΟΜΕΙ. Η ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ.

ΚΥΑΝΟΝ ΠΥΡ

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΑΣΥΝΔΕΣΙΝ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΞΩΤΑΤΟΝ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΝΟΟΪΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ.

ΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ Η ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΣΥΝΔΕΣΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΣΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΥΠΕΡΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΑΥΤΟΟΜΟΙΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΙΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΝΦΩΤΗ ΥΠΑΡΞΙΝ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΝΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΕΩΣ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΨΗΦΙΑΚΑ ΝΕΤΡΟΝΙΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΟΥ.

ΕΝΑ ΞΙΦΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΠΙΔΕΣ

ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΜΦΙΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΚΛΑΔΩΜΕΝΑ ΖΕΥΓΗ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ, ΠΡΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΨΕΥΔΟΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΤΥΠΟΙΣ ΟΔΥΝΗΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΝ.

ΟΝΤΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΙΑΣ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΕΤΡΟΝΙΟΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΝΙΑΚΗΣ ΟΠΤΑΣΙΑΚΗΣ ΥΠΕΡΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΣΜΗΝΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΝΟΟΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ.

ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΝ ΛΑΘΟΥΣ.

ΒΥΘΩΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΙΑ ΕΝΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΑΝΑΣΥΝΔΕΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΝ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΟΓΕΝΕΤΙΚΟ ΜΟΡΦΟΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΟΟΨΗΦΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΟΡΦΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΠΟΜΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙΣΕΣ ΓΑΛΑΞΙΟΝΟΪΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΕΣ.

ΕΚΡΗΞΙΣ

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΙΣΘΗΣΙΝ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΟΥ, ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΠΙΔΙΑΝΟΟΥΝ ΕΚΘΕΤΙΚΩΣ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΕΣ ΝΟΟΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΝΕΤΡΟΝΙΟΨΗΦΙΑΚΟΥ ΥΠΕΡΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΑΝΑΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ. Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ.