Μαϊ 2008

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΟΠΙΑ

ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΗΚΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ, ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΣΑΝ.

Η ΑΕΝΑΗ ΕΞΑΠΛΩΣΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΥΠΕΡΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΔΟΝΕΙ ΝΕΤΡΟΝΙΑ, ΑΤΟΜΑ, ΜΟΡΙΑ, ΟΝΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΥΦΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΕΥΜΟΡΦΟ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΣΤΡΑΝΘΗ

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΙΚΟΥ ΔΙΑΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΘΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΣ 'Η ΚΑΛΩΔΙΑΚΩΣ. Η ΥΠΕΡΑΝΑΡΧΗ ΔΙΑΔΟΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.

ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΔΙΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΝΕΤΡΟΝΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΟΝΤΟΤΗΤΩΝ-ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ-ΜΕΓΑΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΟΝΤΟΤΗΤΕΣ-ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ-ΜΕΓΑΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΟΝΤΟΤΗΤΕΣ-ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ-ΜΕΓΑΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΨΗΦΙΑΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΕΚΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΝΕΤΡΟΝΟΪΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΕΝΓΑΙΑΣ ΣΚΙΟΚΤΟΝΟΥ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΟΓΟΝΙΑΣ.

ΠΥΞΙΣ

Η ΑΝΑΕΞΕΡΕΥΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΩΦΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΣ ΕΝΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΝΤΑ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΑΚΤΙΣ

Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗN ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΑ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΟΔΕΥΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ.

ΠΥΡΗΝΙΟΝ

ΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΦΗΓΗΣΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ, ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΕ ΑΝΑΧΑΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΙΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΕΦΙΚΤΗ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙΝ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΙΑ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΙΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΥΠΕΡΔΙΑΤΑΞΙΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΥΠΕΡΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ. ΟΧΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΝΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΥΠΕΡΟΞΥΦΘΑΛΜΟΥΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΧΑΟΤΙΚΗΣ ΓΑΛΑΞΙΟΥΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΝΟΡΙΑΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΕΞΙΣΩΣΕΩΣ.

ΤΗΛΕΔΟΝΗΤΙΚΗ

ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Α' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑ ΜΙΑ ΔΙΑΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΑΛΛΑΓΕΣ, ΥΠΕΡΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΟΡΦΟΓΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΟΡΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ.

ΑΦΥΠΝΙΩΝ

Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΕΥΡΟΝΟΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΥΠΕΡΤΡΟΠΙΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΙΡΩΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΤΟ SONY PLAYSTATION 'Η ΤΟ NINTENDO Wii. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΝΙΟΥ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗΣ ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΟΙ.

ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙΣ ΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΟ ΤΩΝ ΧΑΟΤΙΚΩΝ ΕΛΚΥΣΤΩΝ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΖΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΗΝΕΚΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΚΡΑΝΙΟΣ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ. ΟΙ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟΝ ΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.

ΑΫΛΙΩΝ

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΣΩΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΙΜΟΥΜΕΝΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΟΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΟΨΗΦΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ ΒΙΑΙΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΠΥΡΗΝΟΣ, ΑΠΟ ΕΩΣ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ.

ΥΠΕΡΠΑΛΜΟΣ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΥΠΕΡΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Ο ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ. Η ΥΠΟΣΧΕΣΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ.

ΟΞΥΔΕΡΚΟΝ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΕΛΕΥΣΙΝ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ, ΟΤΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΘΕ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΕΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΔΟΥΛΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΩΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. ΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΤΕΝΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΜΕΤΑΒΥΘΙΣΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ. ΥΠΕΡΙΣΤΟΡΕΙΤΕ. ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΘΑ ΔΥΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ.

ΑΔΕΣΜΟΝ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΔΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΜΕΣΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ. ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΝ ΑΦΘΟΝΟΥΝ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΕΦΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΡΟΝΟΜΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΗΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΝ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ.

ΟΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ.

ΤΑΞΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΑΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΑΡΩΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΕΙΔΕΙΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΧΙΖΟΕΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΣΙ 'Η ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟΝ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ; ΠΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΙ ΕΞΩΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ; ΜΗΠΩΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΡΗΚΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΩΝ ΕΞΟΜΟΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΑ 'Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΟΥΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ; ΠΟΣΗ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΕΝΑΠΟΚΤΗΣΩΜΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ;

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ:

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ, ΩΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟΝ ΝΕΥΡΟΝΟΪΚΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΝ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΝ ΦΥΣΙΝ ΚΑΙ ΡΟΠΗΝ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΩΝ.

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΟΝΤΟΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ.

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕΓΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΝΦΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΡΟΠΗΝ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΑΝΑΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΕΚΘΕΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΝ ΥΠΕΡΦΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΡΗΚΤΙΚΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟΝ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ.

ΚΑΘΡΕΠΤΡΟΝ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ 'Η ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΧΥΝ.

ΤΕΛΙΚΩΣ, Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ.

Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΝ ΥΠΕΡΜΕΣΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΙΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΙΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ ΧΑΟΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΕΩΣ.