Οκτ 2008

ΥΠΕΡΟΦΘΑΛΜΙΩΝ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΔΙΕΙΣΔΥΕΙΣ ΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΡΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ, ΠΕΡΙΠΛΑΝΑΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥΣ, ΜΗ ΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΣ. ΘΕΑΣ.

ΣΤΥΓΟΝ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΕΣ ΝΟΟΝΕΤΡΟΝΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟΝ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΛΩΣΣΗΣ. ΥΠΕΡΑΡΧΕΣ ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΥΑΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ ΒΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΠΤΑΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣΑΝ ΔΙΑΥΓΕΣ ΚΑΥΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ. Η ΑΙΣΘΗΣΙΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΟΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣΙΟΙ, ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΝΙΚΗ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ, ΕΠΙΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΕΣ ΠΟΥ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΦΗΒΑ ΥΠΕΡΖΕΥΓΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

ΑΝΑΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΙΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΓΕΣΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΔΑΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΤΟΠΟΛΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΑΣ ΥΒΡΕΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΝΛΗΘΗΩΘΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΦΑΝΕΙΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΛΟΓΩΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΠΙΛΟΝ, ΖΩΝ ΚΑΙ ΑΘΙΚΤΟΝ, ΕΞ ΙΣΟΥ ΝΕΟΝ ΔΙ' ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΒΙΩΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ.

ΓΑΛΑΞΙΟΦΟΡΙΑΖΟΝΤΕΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΑΜΦΙΕΠΗΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ, ΕΙΣ ΑΝΑΚΤΟΡΟΝ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΕΙΣ ΕΝ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΝ ΠΑΝΓΑΛΑΞΙΑΚΟΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΥΠΕΡΠΥΡΗΝΟΣ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΝ, ΜΕ ΠΟΛΥΦΩΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΓΕΝΗ ΔΙΑΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ, ΚΥΡΙΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. ΟΙ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΝΑΙΣΘΗΣΙΣ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΚΥΤΤΑΡΟΝ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΣΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΑΝΦΩΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΟΑΣΙΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΟΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΝΕΜΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΑΤΤΕΙ ΑΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΥΛΕΣ, ΑΔΗΜΟΝΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΙΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.

ΟΡΙΖΩΝ

Η ΚΥΒΕΡΝΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΜΦΙΓΛΙΣΤΡΑΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΙΣ ΟΤΙ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΜΕΜΒΡΑΝΗΣ. Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑΝ ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΣΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΓΕΝΝΑΣΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ, ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΣΠΙΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΝΑΕΙΣΑΧΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ. Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ, Ο ΣΦΥΓΜΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ, Ο ΝΟΥΣ ΔΙΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ;

ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΝ ΣΟΥ.