Νοε 2008

ΥΠΕΡΘΟΡΕΝ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΕΣ ΥΠΕΡΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΡΧΑΙΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΠΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΠΙΔΡΑ ΠΕΡΙΠΡΟΣΚΟΛΛΩΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΟΡΕΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΟΝΤΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΩΟΤΥΠΕΙΤΑΙ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΚΡΟΤΕΡΑ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ, ΑΜΦΙΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΝ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΔΡΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΩΣ ΔΙΑΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΝΟΟΝΕΤΡΟΝΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΤΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΙΟΝ, ΟΙ ΔΥΟ ΚΛΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΛΙΚΟΣ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΤΟΝΟΔΟΤΗΣ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΨΙΣΥΧΝΟ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟ ΤΟΝΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΠΥΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΡΙΖΙΚΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΚΙΩΔΕΣ ΨΥΧΡΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΨΥΧΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΕΠΛΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΕΞΕΛΙΞΑΡΧΙΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΠΙΜΕΤΑΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΛΙΞΙΝ ΤΗΣ ΝΕΤΡΟΝΙΟΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΑΨΟΓΩΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΑΜΦΙΠΕΔΙΟΥ.

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΩΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΗ ΥΠΕΡΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΕΝΤΑΣΙΣ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΙΧΝΟΒΑΤΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΟΚΕΝΤΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΥΨΙΣΥΧΝΟ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟ ΤΟΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΝΟΟΨΗΦΙΑΚΟ ΚΥΜΑ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ. Ο ΟΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΠΥΡΗΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΝΟΟΝΕΥΡΩΝΙΑ.