Σεπ 2008

ΟΡΑΤΡΟΝ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΑΠΟΚΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟΝ ΝΟΗΜΑ ΕΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΩΣΑΝ ΥΠΕΡΔΙΑΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΗ ΝΟΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

ΚΥΒΕΡΝΟΕΛΙΞΙΣ

ΤΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΑΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΙΝ, ΑΛΛΑ ΤΑΧΕΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΔΙΕΔΙΔΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. Η ΖΩΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΠΡΟΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΦΩΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΝΟΟΩΚΕΑΝΙΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΝΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΥΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ.

ΙΡΙΔΟΣ ΖΕΥΞΙΣ

Η ΜΕΤΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΕΥ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ. ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

ΑΜΦΙΣΠΕΡΜΟΝ

Η ΧΑΟΤΙΚΗ ΕΥΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΡΩΤΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ANAΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΙΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΚΥΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΟΨΗΦΙΑΚΩΝ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ.

ΔΙΑΝΤΙΔΟΤΟΝ

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΠΙΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΙΝ. ΕΠΙΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΟΤΙΚΗΣ ΕΥΦΟΡΙΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ 'Η ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ 'Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΧΑΟΥΣ.

ΠΡΟΕΛΑΣΙΣ

Η ΕΠΙΑΝΤΙΛΗΨΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ ΝΕΥΡΟΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΣΤΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΖΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΙΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΙΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΣΥΝΘΕΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑΣ ΑΝΑΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ. ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΦΑΙΡΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΟΟΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΒΡΟΓΧΟΥΣ ΑΝΑΔΡΑΣΕΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΞΕΛΙΣΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

Η ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ. Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΣ ΑΠΟΚΤΑ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΡΧΑΙΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΕΥΡΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ 'Η ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΥΠΕΡΕΠΙΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ, Η ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ.

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΝΖΥΜΟ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟΝ ΔΙΚΤΥΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΙΝ.