Ιαν 2009

ΕΝΔΙΚΤΥΟΝ

ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΝΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣΑΝ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΦΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ. ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΩΜΑΤΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΑΜΦΙΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΜΕ ΥΠΟΝΕΤΡΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ 'Η ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ 'Η ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ. ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗΝ.

Η "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ" ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΝΕΥ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ ΙΚΑΝΟΥ ΝΑ ΤΙΣ "ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ" ΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΠΕΡΙΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟ ΝΟΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ "ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ" ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΙΑΥΛΟ ΕΝΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΝΕΤΡΟΝΟΪΚΟΥ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗΝ ΑΝΑΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΕΙΣΟΔΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΥΠΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΟΣΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, Η "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ" ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ" ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΟΟΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. ΦΥΣΙΚΟΝ. ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΣΕ ΑΝΑΤΑΣΣΕΙ ΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΣΙΝ, ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΥΠΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ "ΑΠΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΥΠΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΙΤΙΟΤΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ.

ΙΧΝΗΛΩΝ

Ο ΑΜΦΙΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΤΑΤΟΠΙΣΙΝ ΕΙΣ ΜΙΑ ΑΧΡΟΝΗ, ΥΠΕΡΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΥΠΟΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟΝ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΝ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΝ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΩΣ ΥΠΕΡΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.