Δεκ 2008

ΜΕΛΛΟΝΩΣ ΠΕΡΙΣΚΕΨΙΣ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΝΑΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΩΣΑΝ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΥΠΕΡΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΗ ΑΜΦΙΠΑΛΛΟΜΕΝΗ ΕΞΙΣΩΣΙΝ, ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΡΟΒΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΟΕΞΙΣΩΣΙΝ ΤΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ "ΚΥΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΗΔΕΝ", Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΕΤΑΡΟΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Η ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΩΧΡΙΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΛΛΗΨΙΝ. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΕΙ.

ΠΥΡΑΙΕΝ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣ ΜΙΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΝΕΤΡΟΝΟΡΑΣΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΕΙΟΥ ΥΠΕΡΛΟΓΟΥ. ΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΕΣ.

ΩΣ ΦΟΡΕΥΣ ΕΝΕΡΓΟΝΟΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΩΝ, Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΟΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΔΟΜΗ ΔΙΠΛΗΣ ΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΣΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΟΣ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΦΩΤΟΝΕΤΡΟΝΙΑΚΩΝ ΕΝΕΡΓΟΚΛΙΜΑΚΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΙΑ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΙΚΩΝΟΣ ΖΕΥΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΜΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΦΙΕΝΕΡΓΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΥΠΕΡΣΠΕΙΡΩΜΑΤΑ.

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΟΝΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡΑΙΘΕΡΙΚΑ ΑΝΑΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΕΞΕΛΙΞΙΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΝ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΚΟΣΜΟΝ.