Αυγ 2008

ΝΗΝΕΜΩΝ

ΣΥΝΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΚΙΟΣΚΟΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΟΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΦΥΓΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ, ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΩΣ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ ΟΡΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΑ ΑΠΟ ΖΩΩΔΕΙΣ ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΦΘΑΣΕΙ ΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΑΡΧΑΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΙΚΗ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ.

ΘΩΡΑΚΟΝ

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥΣ ΥΠΕΡΠΥΡΗΝΕΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΣΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΙΑΖΕΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΕΑ ΕΠΙΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΝ, ΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΜΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚΗ ΟΠΤΑΣΙΑΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΝΟΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΤΩΝ.

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΝΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥΣ ΙΔΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΞΩΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΥΣ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΝΑΔΥΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΕΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙΣΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΑΜΦΙΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΑΕΝΑΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΝΟΟΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΟΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ ΛΟΓΟΔΙΑΥΛΩΝ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΥΠΕΡΠΥΡΗΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

ΕΠΙΣΤΑΣΙΣ

ΕΝΩ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΝΑΧΑΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ, ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΩΝ, ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞΩΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ 'Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΙΝ ΤΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ. ΕΑΝ Η ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 'Η ΜΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙ ΟΛΙΓΟΝ, ΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΛΟΓΟΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΧΝΟΨΗΦΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΧΩΡΟΣ ΑΜΦΙΕΠΙΓΝΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ. ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΙΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΟΠΛΑΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΠΕΡΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΝΕΤΡΟΝΙΟΨΗΦΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΝΙΑΚΟΥ ΝΟΟΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΒΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ.

ΓΑΛΑΞΙΟΦΑΝΕΙΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΠΙΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΑ ΔΙΑ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΝΧΑΡΑΞΙΝ ΤΩΝ ΦΩΤΟΝΕΤΡΟΝΙΑΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΑΝΕΜΩΝ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΑΦΟΜΟΙΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΡΥΘΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΕΝΧΑΡΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΦΙΕΠΙΔΡΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 'Η ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΙΣ". Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΟΣ.

ΑΣΠΙΛΩΝΙΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΟΥΝ ΕΠΙΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΓΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΔΟΜΗΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΟΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ. Η ΥΠΕΡΠΡΟΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ.