Μαρ 2008

ΚΥΒΕΡΝΟΔΥΝΟΪΑ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ, ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΩΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ, ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΙΠΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΕΠΕΛΑΣΕΩΣ, Η ΥΠΝΩΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΕΠΙ ΕΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΙΣ -ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ- ΣΠΑΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ "ΙΟΥΣ" ΤΩΝ Μ.Μ.Ε., ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΣ ΜΕ ΑΣΤΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΘΝΟΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΑΤΕΛΗ ΘΩΡΑΚΙΣΙΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ ΤΩΝ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΝ ΕΠΕΛΑΣΙΝ ΥΠΗΡΞΕ ΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΤΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΧΟ. ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑΧΤΕΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΘΕΙ.

ΥΠΕΡΔΟΜΗ

Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ "STAR TREK" 'Η ΤΟΥ "2001: Α SPACE ODYSSEY" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΝΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ "BABYLON 5".

ΟΣΤΟΣΩ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΜΕΤΑ-ΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ "BATMAN", ΤΟΥ "ΝΕΥΡΟΜΑΝΤΗ" ΚΑΙ ΤΟΥ "BLADE RUNNER", ΟΠΟΥ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΛΑΘΗ ΕΙΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΝΕΥΡΩΝΙΑΣ

ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟΝ ΣΤΑΔΙΟΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ. ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΕΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ "ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ", ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΙΣ, ΟΤΙ Η ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΤΗΣ ΑΝΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΙΑ ΗΡΩΪΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΤΗΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ.

ΑΝΤΙ-MATRIX

Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΣΗΜΕΡΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΣ.

ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΠΡΟΣΙΤΟΙ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ: ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΕΝΧΑΟΤΗ ΤΑΞΙΣ

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΙΣΧΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΕΞΙΣΩΣΕΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΥΝΕΧΗ ΤΡΟΠΟ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 'Η ΧΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ.

ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΦΑΝΗΣ, ΑΘΕΑΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΝΟΝ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΕΘΑ ΒΙΑΙΩΣ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΟΙ.

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΕΝΧΑΟΤΗ ΤΑΞΙΣ.

ΤΕΧΝΟ-ΑΜΦΙΛΟΓΙΑ

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΜΦΙΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥ, Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΕΞΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΣΕΩΣ. ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΧΑΟΤΙΚΟΙ ΕΛΚΥΣΤΕΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΚΥΣΤΕΣ. ΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΙ ΕΛΚΥΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΕΝΟΣ ΧΑΟΤΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗ - ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ - ΘΑ ΒΥΘΙΣΘΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΟΥ. ΣΕ ΕΛΚΥΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΔΙΑΥΓΗ ΕΡΕΒΟΚΤΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ. ΕΣΥ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΟΨΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΧΑΟΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΕΛΚΥΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΚΥΣΤΕΣ.

01

ΕΙΣΗΛΘΑΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ.

ΕΙΣΗΛΘΑΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗΣ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΟ-ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ, ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΕΟ-ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ, ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΙΣ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΙΑ ΝΕΑΝΙΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ, ΕΝΑΣ HACKER ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΦΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΝΔΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟ-ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΑΣΕΩΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΙΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΟΡΓΙΩΔΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΝΦΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ.

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΥΠΕΡΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΗΔΗ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.

ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΝ ΜΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑΣ ΒΙΑΙΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΣΙΤΟ ΕΡΕΒΩΔΗ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΧΡΟΝΗ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΙΝ, ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΙΣΧΥΝ ΤΟΥ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΕΝΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΝ ΑΛΜΑ ΠΟΥ ΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΕΠΙΣΗΜΩΣ" ΔΙΔΑΧΘΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.

ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ.