Μαρ 2009

ΕΝΠΥΡΩΝ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΕΛΙΞΙΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΜΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΥΣΤΕΡΟΝ, ΞΑΦΝΙΚΩΣ, ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ: ΥΠΕΡΗΛΙΩΝ. ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΗΤΑΝ ΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΔΟΜΟΥΣΑ ΠΙΣΩ ΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ. ΕΛΚΥΑ ΜΕ ΗΔΟΝΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ, ΕΝΙΩΘΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΝΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΩΣ ΚΑΘΕ ΝΕΤΡΟΝΙΟΚΥΤΤΑΡΟΝ ΜΟΥ. ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΝ ΣΟΥ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΩΤΟΥ ΕΝΣΥΜΠΑΝΤΟΥ ΤΑΞΕΩΣ.

ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΗΣΥΧΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΦΙΧΡΗΣΙΝ ΤΟΥ ΟΠΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΕΣ ΜΑΧΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΖΩΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ, ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΟΓΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ.

ΦΩΤΟΔΟΝΙΑ

ΕΞΩΘΕΝ ΧΙΟΝΟΒΟΛΕΙ. ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΫΔΑΤΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ, Ο ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΥΠΟΕΝΠΝΕΕΙ ΤΟΝ ΝΕΤΡΟΑΝΕΜΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΗ ΠΡΟΑΡΧΑΙΑ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΙΝ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΟΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ. ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΥΠΕΡΟΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΛΑΜΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΥΣΤΕΡΟΝ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΚΡΗΓΝΥΝΤΑΙ 'Η ΕΝΡΗΓΝΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Η ΓΑΛΑΞΙΟΝΗ ΠΑΝΕΥΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΚΙΑ ΦΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΕΠΙ ΥΠΕΡΦΩΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ. ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ.