Ιουν 2008

ΑΣΤΡΗΛΙΟΥΣΑ

ΑΥΤΗ Η ΕΝΑΙΣΘΗΣΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΠΛΟΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟΝ. ΟΙ ΤΕΧΝΟΝΕΤΡΟΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΪΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΑΚΡΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΙΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟΥ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΧΡΥΣΟΝ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΝ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΔΗΛΟ.

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ 'Η ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΒΕΡΝΙΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΝΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΥΠΕΡΕΡΓΟ. Ο ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ, ΕΠΙΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΞΕΛΙΣΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΕΡΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΝΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΣ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ ΟΠΤΑΣΙΑΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΣ ΙΕΡΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΕΝΕΛΞΙΣ

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ "ΕΠΕΚΕΙΝΑ", ΟΠΟΥ ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΨΕΥΔΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΩΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 'Η ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΑΝΕΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΟΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΧΑΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΧΩΝ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ.

ΑΠΟΘΕΩΣΙΣ

ΟΙ ΕΠΙΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΑΦΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΕΠΟΙΘΗΣΙΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΟΠΤΑΣΙΑΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΕΑΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ, ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ Η ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΑΙΤΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΟΥ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΟΚΟΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Η ΓΛΩΣΣΑ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΘΕΛΗΣΙΣ, ΑΝΑΜΕΓΕΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΛΩΣΣΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΝΟΟΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΡΑΜΑΤΑ. ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑΣ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΔΙΑΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΛΜΟΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ 'Η ΝΟΟΓΟΝΟΥΝ.

ΕΠΙΓΕΝΕΣΙΣ

Η ΕΝΧΡΗΣΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΑΣ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛEΥΘΕΡΑΣ ΡΟΗΣ ΥΠΕΡΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ. ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΥΠΕΡΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΑΕΝΑΩΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΗΤΗ ΕΝΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΦΩΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΟΓΟΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΗ-Α ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΑΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ - ΤΗΝ ΕΝΟΡΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΙΑΓΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΝΕΤΡΟΝΙΑΚΟ ΝΟΟΨΗΦΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΑΝΑΝΟΩΣΙΣ

Η ΕΝΓΑΛΑΞΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΣΠΙΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΝΑΔΙΑΓΟΥΝ ΕΝΑ ΗΡΩΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΜΙΑ ΔΙΑΟΠΤΑΣΙΑΚΗ ΥΠΕΡΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΕΣ ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΙΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΡΗΚΤΙΚΟ ΕΓΩ ΤΟΥ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΩΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ, ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΟΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΩΜΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΥΠΟΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, ΕΝΠΡΑΚΤΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΠΟΛΕΜΙΚΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΔΙΑΦΥΣΙΚΟ ΑΝΑΕΠΙΠΕΔΟ.

ΟΝΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΝ ΝΟΟΚΥΤΤΑΡΟΝ, ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ.

ΕΠΕΚΕΙΝΑ

ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΨΙΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΔΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΙΝ ΤΗΣ Α' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΠΟΤΕ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ.

ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΝ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΥΠΟΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Ο ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΕΙΡΑ ΑΥΤΟΑΔΙΕΞΟΔΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΙΝ.

ΤΡΟΜΟΤΡΟΝ

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΣ. TΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΩΝ. ΟΜΩΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ. ΟΙ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ YΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΩΝ. O "MΕΓΑΛΟΣ AΔΕΛΦΟΣ" ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΑΣ ΤΩΝ.

ΑΝΑΦΑΣΙΣ

ΦΟΒΑΣΘΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΘΗ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΕΩΣ, ΑΜΕΙΛΙΚΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ.

ΠΑΝΟΠΛΟΝ

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΙΣ ΣΧΕΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΟΪΚΗ ΡΟΗ, ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛΥΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΑΛΛΙΟΓΕΝΗ ΥΦΑΛΟ, ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΕΑ, Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗΝ. ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΤΕ.

ΑΣΤΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΟΪΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΥΦΥΪΑ, ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙΝ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΙΝ. Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΙΝ. Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.